Hem / Anmälan öppen till jubileumslägret Side by Side 2021
4 December 2020

Side by Side arrangeras av Göteborgs Symfoniker och lägret är en viktig del av firandet inför Göteborgs 400-årsjubileum. Under några härliga dagar i juni varje år samlas barn och unga från hela världen för att spela och sjunga tillsammans, sida vid sida med professionella musiker. Med musiken som kraft motarbetar lägret segregation och bygger broar mellan människor, kulturer och kontinenter.

2020 har varit ett utmanande år på många sätt och Side by Side vill därför skapa något som barn och unga har att se fram emot. Fram till 3 juni välkomnas deltagare att anmäla sig till årets digitala läger, som planeras till 19–23 juni 2021.

Side by Side Digital

Lägret som genomfördes 2020 fick ställas om på mycket kort tid. Göteborgs Symfoniker utformade en digital plattform – Side by Side: Digital 2020 – som blev en stor succé och även 2021 kommer det finnas möjlighet att delta digitalt på lägret.

Läs mer om Side by Side och anmäl dig till årets upplaga av Side by Side: Digital på sidebysidegoteborg.se.

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare