Hem / Nu är det klart – Mats Nordström och Anders Hedin är krögare för Göteborgs Jubileumsfestival
8 February 2023

Mats Nordström och Anders Hedin är upphandlade krögare för Göteborgs Jubileumsfestival den 2–5 juni i Frihamnen. Båda har erfarenhet av att arbeta på flera av Göteborgs främsta krogar. Mats Nordström har tidigare varit med och anordnat evenemang som Way out West, Göteborgs Kulturkalas, EM i Ridsport och Nordea Masters. Anders Hedin står bakom det populära konceptet Lindholmen Streetfood Market och kommer att köra motsvarande upplägg under Jubileumsfestivalen.

– Vi är glada och tacksamma för förtroendet att arbeta tillsammans med Göteborg & Co. Det är med stor respekt vi tar oss an detta evenemang och ser fram emot att arbeta fram ett lyckat projekt tillsammans, säger Mats Nordström.

Under evenemanget kommer det bjudas på flera olika serveringsområden på olika teman. Lindholmen Streetfood Market kommer tillsammans med bryggerier från Göteborg och ett flertal restauranger hålla till på ett av områdena. Det kommer också finnas en fiskrestaurang, foodtrucks och serveras fika.

– En mycket viktig del för oss är att främja mångfald och miljö, därför väljer vi att köra på ett koncept med halvportioner. Detta för att det skall finnas många olika maträtter att prova och för att det skall finnas något för alla att äta. Men även för att minimera eventuellt matsvinn, säger Mats Nordström.

Serveringsområdena under Jubileumsfestivalen:

1: Lindholmen Street Food Market med bryggerier från Göteborg och flertal restauranger.

2: Fiskrestaurangen GG-400 år

3: Fika, mat och god dryck i anslutning till konserttältet

4: Kajskjul 105

5: Väl utvalda Foodtrucks

Mats Nordström, kock och krögare, som har erfarenhet av att leverera mat och dryck till stora evenemang såsom Way Out West, Kulturkalaset och EM i Ridsport.
Anders Hedin, kock och krögare, som driver Kooperativet Lindholmen med Lindholmen Street food Market.

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare