Hem / Sportlov i Jubileumsparken
8 February 2022

Måndag till onsdag vecka 7 kan du som är sportlovsledig prova på olika aktiviteter i Jubileumsparken i Frihamnen. Alla aktiviteter är gratis och tillgänglighetsanpassade. Observera att de sker utomhus, så tänk på att klä dig efter väder!

För att delta behöver du boka en plats. Det gör du på Jubileumsparkens bokningssida, förutom till aktiviteten med Sportfiskarna där du bokar plats genom att kontakta Sportfiskarna via e-post till hans.lindqvist@sportfiskarna.se.

Måndag 14 februari

 

Prova på HIPHOP-dans

Häng med Anatomic Jack & Dans i deras koncept GO RAMBO, där du får prova på att dansa. Du behöver inte ha dansat tidigare. Alla åldrar är välkomna.

Prova på fiske med Sportfiskarna

Du får prova på bottenmete och pimpelfiske efter sik, abborre, vitling med mera. Medtag gärna egen utrustning. Behöver du låna utrustning, ange det i din anmälan. Grillen är startad, så du kan ta med egen korv och tillbehör för att grilla på plats. Aktiviteten riktar sig till barn och ungdomar men föräldrar, vuxna och anhöriga är välkomna. Obs! Föranmälan krävs till: hans.lindqwist@sportfiskarna.se

Tisdag 15 februari

Baka pinnbröd och prova på bågskytte

Skog och Ungdom kommer till Jubileumsparken och tillsammans bakar vi pinnbröd över eld och provar på bågskytte.

Alla kan bygga koja

Gillar du att bygga? Då kan detta vara en aktivitet för dig. Tillsammans bygger vi kojor med pinnar och annat material. En spännande workshop där du får vara kreativ tillsammans med andra barn. Aktiviteten riktar sig till barn från 6 år.

Onsdag 16 februari

POP UP Bygglek

Den rullande bygglekplatsen POP UP bygglek kommer till parken. Här kan du prova på att bygga med riktiga verktyg och material. Aktiviteten riktar sig till barn.

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare