Hem / Spring en mil på lördag och bidra till hjärnforskningen
5 September 2016
Spring Jubileumsloppet och bidra till hjärnforskningen. Foto: Beatrice Törnros
Spring Jubileumsloppet och bidra till hjärnforskningen. Foto: Beatrice Törnros

Göteborgs Jubileumslopp, som är en del i Göteborgs 400-årsjubileum, startar vid Stena Danmarksterminalen, nära Järntorget och har målet vid Lindholmspiren. Sträckan längs södra Älvstranden, över Älvsborgsbron och på Hisingen går hela tiden nära vattnet. Därför kallas loppet även den Blå Milen.

50:- till Brain Athletics

Som deltagare i Göteborgs Jubileumslopp är du samtidigt med och bidrar till forskningen inom sambandet mellan fysisk aktivitet och hjärnan. 50 kronor av din startavgift går direkt till Brain Athletics – en organisation som arbetar för att stötta hjärnforskningen ekonomiskt, men också för att föra ut folkhälsobudskapet.

Anmäl dig idag

Du behöver inte vara en atlet för att delta, det går lika bra att gå som att springa loppet. Du behöver inte ens vara morgonpigg; första start är kl 14.00!

Anmäl dig till Göteborgs Jubileumslopp på deras webbplats. Observera att anmälan inte är giltig förrän avgiften är betald. Sista anmälningsdag via webben (ordinarie pris 400:-) är 9 september 2016. Det går även att göra en efteranmälan i Race Office på Kajskjul 8 under lördagen till förhöjt pris, 500:-

Läs mer om Göteborgs Jubileumslopp


2021 fyller staden Göteborg 400 år. Det kommer att firas ordentligt. Göteborgs Jubileumslopp inledde 2013 med fortsättning 2014 och 2015. Loppet kommer att arrangeras varje år fram till Göteborgs stora jubileumsfirande 2021.

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare