Hem / TÄVLING – Vinn jubileumsprodukter! (Tävlingen är avslutad)
16 November 2022
Foto: Göteborg & Co
Jubileumsprodukterna finns på Gothenburg Visitor Centre.

Fyra personer, två i Facebook-tävlingen och två i Instagram-tävlingen, har chans att vinna ett härligt jubileumskit med sju produkter framtagna av våra jubileumsaktörer. Värdet är 2000 kr.

I priset ingår:

Hur du deltar på Instagram – 3 enkla steg

Hur du deltar på Facebook – 3 enkla steg

Tävlingsvillkor

 1. Du deltar i tävlingen genom följande steg: 1. Följ @goteborg2023 på Instagram och/eller @goteborg2023 på Facebook. 2. Kommentera inlägg med svar på frågan: När är Göteborgs Jubileumsfirande nästa år? i tävlingsinlägget på Instagram och/eller Facebook. 3. Tagga två personer du tror skulle vara intresserad av tävlingen i tävlingsinlägget på Instagram och/eller Facebook.
 2. Bland de som kommenterat utses fyra vinnare, två på Instagram och två på Facebook, som får var sitt kit med följande vinster: en av plädarna Lilla Bommen eller Rosenlundsverket, en av affischerna hemma é där Läppstiftet står eller jeee daaaj, boken Göteborg 400 år : Stadens historia i bilder, affischen Göteborgs Jubileumskarta, pusslet Älvsborgsbron och de officiella jubileumsprodukterna jubileumsmugg och jubileumstygpåse.
 3. Tävlingen är öppen från 2022-11-16 klockan 09.30 till 2022-11-30 klockan 23.59.
 4. Vinster hämtas på Gothenburg Visitor Centre, Kungsportsplatsen 2, Göteborg.
 5. Du får tävla hur många gånger du vill och taggar då olika personer i varje kommentar.
 6. Du får tävla på både Facebook och Instagram. Deltar du på båda ökar det chansen att vinna.
 7. Vinnaren dras bland de som deltar och svarar rätt på frågan.
 8. Vinnaren kommer att kontaktas via sitt konto på Instagram eller Facebook. Göteborg & Co söker eventuell vinnare två gånger i max fem dygn från tävlingens slutdatum. Om vinnaren inte gått att nå inom angiven tid äger Göteborg & Co rätt att utse en ny vinnare i tävlingen.
 9. Du har behörighet att tävla om du är över 13 år, och innehar ett fullständigt Instagram-konto. Vårdnadshavarna kontaktas i det fall vinnaren är under 18 år. Innehar du inget Instagram eller Facebook-konto kan du även maila in ditt tävlingssvar till: 2023@goteborg.com.
 10. Göteborg & Co förbehåller sig rätten att ta bort kommentarer som på något sätt bedöms vara etiskt eller moraliskt opassande.
 11. Anställda vid Göteborg & Co eller deras anhöriga får inte delta i tävlingen.
 12. Beslutet om vinnare kan inte överklagas.
 13. Vinsterna går inte att reklameras.
 14. Genom att acceptera tävlingsvillkoren godkänner du att de uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer endast profilnamn att anges.
 15. Ansvarig för tävlingen är: Göteborg & Co, Johan Willins gata 3, Göteborg. För frågor, kontakta 2023@goteborg.com.
 16. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot andra varor. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
 17. Tävlingen är inte understödd, sponsrad eller administrerad av Instagram eller Facebook.

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare