19 April 2023
3 Jun
12:30
[{"external-event-calendar_day_value":"","external-event-ranges":[{"external-event-range_start":"2023-06-03","external-event-range_end":"2023-06-03"}],"external-event-calendar":"","external-event-day_events":[{"external-event-start_time":"12:30","external-event-end_time":"13:30","external-event-place":"Utomhusscenen","external-event-description":"Ale M\u00f6ller m\u00f6ter G\u00f6teborg Wind Orchestra - en musikupplevelse du inte vill missa!","external-event-description-en":"A musical experience you won\u2019t want to miss."}]}]
-

Ale Möller är en multi-instrumentalist som spelar ett brett utbud av instrument. Allt från mandola och dragspel till olika sorters flöjter, skalmeja, kohorn, sälgpipa, diverse stränginstrument, hackbräde och ibland en bensinslang med klarinettmunstycke! Med musikalisk djärvhet och glödande passion har Ale skapat ett musiklandskap med inspiration från från världens alla hörn.

Göteborg Wind Orchestra är en professionell blåsorkester vars kännetecken är den musikaliska bredden med en unik klang och samspelthet men som även präglas av individuellt skickliga musiker av högsta klass.

Kombinationen med Ale Möller och Göteborg Wind Orchestra är en upplevelse för både publik och medverkande. Få kan som Ale Möller skapa riktig spelglädje både på och utanför scenen.

Större delen av konserten innehåller nyskriven musik som är särskilt komponerad till Göteborg Wind Orchestra. Det blir alltså ett verk som har växt fram ur Ale Möllers kärlek till musiken med drygt 50 års erfarenhet av gränsöverskridande samarbeten och influenser samt en fortsatt nyfikenhet och spelglädje.

Allt program under Jubileumsfestivalen är främst stående, men under den här programpunkten finns ett begränsat antal sittplatser. De går inte att boka eller reservera.

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare