28 March 2023
2 Jun
16:00
[{"external-event-calendar_day_value":"","external-event-ranges":[{"external-event-range_start":"2023-06-02","external-event-range_end":"2023-06-02"}],"external-event-calendar":"","external-event-day_events":[{"external-event-start_time":"16:00","external-event-end_time":"16:40","external-event-place":"Kajskjul 105, Frihamnen","external-event-description":"Claes Eriksson och Per Fritzell fr\u00e5n Galenskaparna och After Shave till G\u00f6teborgs Jubileumsfestival.","external-event-description-en":"Two of Sweden's most beloved entertainers to Gothenburg\u2019s Anniversary Festival."}]}]
-

Claes Eriksson och Per Fritzell från Galenskaparna och After Shave är två av Sveriges mest kända och folkkära skådespelare som underhållit publiken i över 40 år med tv-serier som Macken, En himla många program och Tornado. Dessutom har de gjort tusentals scenshower både på hemmascenen Lorensbergsteatern och på turné. Nu intar de scenen på Göteborgs Jubileumsfestival med underhållande inslag där vi bjuds på kluriga texter, melodier från succéföreställningar och en del allvar.

Galenskaparna och After Shave är en av Sveriges största humorgrupper. Claes Eriksson har skrivit de flesta manusen, regisserat de flesta produktionerna och har dessutom skrivit det mesta av den egenproducerade musiken. Per Fritzell är en av skådespelarna/sångarna i gruppen. Han har bland annat gjort den svenska rösten till Timon i Disneys Lejonkungen 3 och skriver även egna låtar och texter.

Allt program under Jubileumsfestivalen är främst stående, men under den här programpunkten finns ett begränsat antal sittplatser. De går inte att boka eller reservera.

 Claes Eriksson och Per Fritzell

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare