13 March 2023
1 Jun
13:00
[{"external-event-calendar_day_value":"","external-event-ranges":[{"external-event-range_start":"2023-06-01","external-event-range_end":"2023-06-01"}],"external-event-calendar":"","external-event-day_events":[{"external-event-start_time":"13:00","external-event-end_time":"16:30","external-event-place":"","external-event-description":"","external-event-description-en":""}]}]
-

Välkomna till en eftermiddag med föreläsningar och samtal om Återbruk och cirkulärt byggande!

Bland annat föreläser Nicholas Duxbury Ransome om arkitektkontoret Lendagers arbete. Föreläsningen hålls på engelska. Fri entré, men föranmälan krävs.

Länk till anmälan samt fullständigt program släpps under våren.

 

Keynote speaker Nicholas Duxbury Ransome: Our journey towards circularity

Nicholas Duxbury Ransome (*1988, Köpenhamn) är arkitekt och expert på hållbarhet och cirkulär ekonomi i byggd miljö, med säte i Köpenhamn, Danmark. Nicholas arbetar som projektledare på Lendager, där han bidraget till företagets utveckling från en start-up till ett internationellt erkänt konsult- och arkitektkontor med 50 anställda. Idag är Lendager ett prisbelönt och tvärvetenskapligt företag i byggd miljö med erfarenhet av att utveckla projekt och processer i olika skalor som ifrågasätter och tänjer på gränserna för hållbarhet, cirkularitet och återvinning – inklusive det högsta hybridträtornet i Danmark. Nicholas föreläser också på universitet, konferenser i hela Europa och undervisar i hållbarhetsledning och certifiering.

I den här föreläsningen kommer Nicholas att göra en djupdykning i både de praktiska innebörderna och konsekvenserna av att arbeta med en hög grad av idealism gällande cirkularitet samt de mer teoretiska aspekterna av vad vår övergång till antropocen innebär för vårt arbete i den byggda miljön. Utvalda projekt från Lendagers portfölj kommer att användas som case för att ge en ärlig presentation av vad som gick fel, vad som kan förbättras och vad som fungerade på vår resa mot en mer hållbar byggd miljö genom innovation, återvinning och cirkulär ekonomi.

Nicholas Duxbury Ransome

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare