26 April 2023
4 Jun
12:00
[{"external-event-calendar_day_value":"","external-event-ranges":[{"external-event-range_start":"2023-06-04","external-event-range_end":"2023-06-04"}],"external-event-calendar":"","external-event-day_events":[{"external-event-start_time":"12:00","external-event-end_time":"12:45","external-event-place":"Kajskjul 105","external-event-description":"Hellmans Drengar bjuder p\u00e5 en specialkomponerad konsert under G\u00f6teborgs Jubileumsfestival.","external-event-description-en":"Sweden\u2019s boldest male choir takes the stage at Frihamnen."}]}]
-

Hellmans Drengar intar scenen med den för jubileet specialkomponerade konserten “Skepp O’hoj” – en hyllning till Göteborg och havet. Det bjuds på en blandning av pop, visa, musikal och klassisk manskörsmusik tillsammans med dirigenten och körens grundare Claes Nyström och husbandet Hellmans Strengar.

Om Hellmans Drengar

Hellmans Drengar, Göteborgs modigaste manskör sedan 1994, vill bryta normerna och ifrågasätta den traditionella mansrollen genom att vara normmedvetna i allt vi gör. Genom att bryta isolering och ensamhet skapar vi en bättre tillvaro för alla – män, kvinnor och våra barn. Kom och var med på vår musikaliska resa mot en mer öppen och inkluderande värld!

Kören är uppkallad efter Allan Hellman, grundaren av RFSL.

Sittplatser

Allt program under Jubileumsfestivalen är främst stående, men under den här programpunkten finns ett begränsat antal sittplatser. De går inte att boka eller reservera.

Björn Sundegård

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare