29 March 2023
4 Jun
17:00
[{"external-event-calendar_day_value":"","external-event-ranges":[{"external-event-range_start":"2023-06-04","external-event-range_end":"2023-06-04"}],"external-event-calendar":"","external-event-day_events":[{"external-event-start_time":"17:00","external-event-end_time":"18:00","external-event-place":"Cirkust\u00e4ltet, Frihamnen","external-event-description":"F\u00e4rgstark musikf\u00f6rest\u00e4llning med inslag av komedi och drama. Programpunkten \u00e4r teckenspr\u00e5kstolkad och syntolkad.","external-event-description-en":" Colorful musical performance with elements of comedy and drama."}]}]
-

Programpunkten är teckenspråkstolkad och syntolkad. Läs mer längre ner på sidan.

Babette är uppvuxen i en cirkusfamilj och funderar mycket på vad hon själv egentligen vill. Hon har tröttnat på cirkuslivet – allt är så stressigt och ingen lyssnar på vad hon försöker säga. Vi får följa Babette, hennes systrar Pilotte och Pilatte, mamma Beatrix och pappa Jean-Baptiste. Kommer Cirkus Pistage kunna leva vidare? Måste man hänga i familjens trapets? Och hur ska det gå för Babette?

Föreställningen skildrar livet på cirkus och utmaningarna med att uppträda, sköta djur och locka till sig publik. Med doft av sågspån, toner från orkestern, trolleri och clowner skapas spänning och förundran hos publiken.

Teckenspråkstolkning

Teckenspråkstolken står till höger på scenen, från publikens håll sett. Denna placering gäller vid samtliga teckenspråkstolkade programpunkter. Det finns en avgränsad plats för dig som behöver teckenspråkstolk.

Syntolkning

Utrustningen för syntolkning hämtas i Jubileumsshoppen på festivalområdet 30 minuter innan programmet börjar. Utrustningen lämnas på uthämtningsstället när programmet är slut. Det finns särskilda platser för dig som behöver syntolkning. Ledarhund är tillåtet.

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare