21 April 2023
2 Jun
18:30
[{"external-event-calendar_day_value":"","external-event-ranges":[{"external-event-range_start":"2023-06-02","external-event-range_end":"2023-06-02"}],"external-event-calendar":"","external-event-day_events":[{"external-event-start_time":"18:30","external-event-end_time":"19:10","external-event-place":"Kajskjul 105","external-event-description":"V\u00e4lkommen p\u00e5 fortbildningsdag f\u00f6r underleverant\u00f6rer inom kultursektorn. Programpunkten \u00e4r teckenspr\u00e5kstolkad.","external-event-description-en":""}]}]
-

Programpunkten är teckenspråkstolkad. Läs mer längre ner.

Hyllade göteborgstrion KonstAB fick sitt genombrott med korta sketcher på Instagram. De står även bakom pjäs-trilogin: ”Total trygghet”, ”Total fräschhet” och ”Total strukturalitet”. Kortfilmen ”Jörgen Hyltes svåger” prisades på Göteborgs filmfestival. Under våren 2023 hade kollektivets första långfilm ”Vernissage hos Gud” premiär.

Så här beskriver KonstAB sin programpunkt på Göteborgs Jubileumsfestival:

Välkommen på fortbildningsdag för underleverantörer inom kultursektorn!

Vänligen tillse att avflytt sker senast 19:10 på utsatt dag. Påslakan hängs med öppningen mot luftströmmen. Om skåpet öppnas och våt tvätt hängs in räknas torktiden från den på förhand genomförda inhängningen. Aggregatet styrs automatiskt mellan normalflöde och lågflöde av tillbehören tidur eller närvarogivare. Kanaler för uteluft och avluft ansluts på aggregatets ovansida och förs ut genom avsedd vägg.

Om KonstAB

Konstkollektivet KonstAB startades för att vi såg att det saknades en helhetspartner, någon som kan erbjuda både kulturproduktion och försäljning, allt under samma tak. Vi öppnade portarna till vår första anläggning 2011 och har sedan dess vuxit en del, då vi idag har fem etablerade anläggningar.

Vårt huvudkontor finns i Kinna, där vi erbjuder både uthyrning och försäljning. På anläggningen i Landvetter har vi satsat mer på enbart uthyrning och i Almhult endast försäljning. På våra depåer i Partille och Varberg har vi, precis som i Kinna, både uthyrning och försäljning.

Medverkande:

Ossian Melin

Anton Hellström

Filip Aladdin

Teckenspråkstolkning

Teckenspråkstolken står till höger på scenen, från publikens håll sett. Denna placering gäller vid samtliga teckenspråkstolkade programpunkter. Det finns en avgränsad plats för dig som behöver teckenspråkstolk.

Välkommen på fortbildningsdag för underleverantörer inom kultursektorn!

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare