4 May 2023
11 Jun
[{"external-event-calendar_day_value":"","external-event-ranges":[{"external-event-range_start":"2023-06-09","external-event-range_end":"2023-06-11"}],"external-event-calendar":"","external-event-day_events":[{"external-event-start_time":"","external-event-end_time":"","external-event-place":"G\u00f6teborgs Konsthall","external-event-description":"","external-event-description-en":"Three days of music, performances, poetry, workshops and food trucks."}]}]
-

Vi firar i dagarna tre med vernissage, performance, musik, poesi, workshops, konstnärssamtal och mycket mer. Vår bakgård förvandlas till en scen och plats för konst, mat, dryck och häng.

Vi inleder fredagen den 9 juni med att öppna dörrarna till den stora grupputställningen Jag föreställer mig ett hem – Göteborgs Konsthall 100 år. Utställningen visar verk av 29 konstnärer som bor och verkar i Göteborg.

Lördagen den 10 juni invigs konstverket Drömmarnas monument på Götaplatsen.

100-årsfestivalen genomförs med stöd från Näringslivsgruppen, Göteborg & Co och i samarbete med restaurangen Rollin’ Bistros som har food trucks på plats både fredag och lördag. Läs mer här.

Läs mer på Konsthallens hemsida.

Foto: Hendrik Zeitler, Bildcollage: Stefan Karlsson

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare