19 August 2022
9 Okt
2022
[{"external-event-calendar_day_value":"","external-event-ranges":[{"external-event-range_start":"2022-10-09","external-event-range_end":"2022-10-09"}],"external-event-calendar":"","external-event-day_events":[{"external-event-start_time":"12:00","external-event-end_time":"16:00","external-event-place":"R\u00e5da Rum","external-event-description":"Mikaelimarknad\/sk\u00f6rdefest","external-event-description-en":""}]}]
-

På plats kommer det finnas hantverk såsom smycken, smide, och olika sorters slöjd, grödor och varor från lokala gårdar och mera därtill från lokala konsthantverkare, hobbyentusiaster, bönder och småföretagare från Härryda med omnejd.

Marknaden sker inomhus i vår stora evenemangssal, alternativt utomhus i Råda Rum.

Boka in denna happening redan nu! Och skulle du vara intresserad av att hyra ett bord för att sälja; kontakta anna-maria.marten@rada.nu.

Varmt välkomna!

Mikaelimarknad är ett event i vår satsning Gröna Rum, en del av jubileets fokus på hälsa 2022 – en plats och en idé där vi tänker hållbart och premierar närodlat och klimatsmart men också arbetar för det sociala & existentiellt hållbara.

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare