20 April 2023
4 Jun
11:00
[{"external-event-calendar_day_value":"","external-event-ranges":[{"external-event-range_start":"2023-06-04","external-event-range_end":"2023-06-04"}],"external-event-calendar":"","external-event-day_events":[{"external-event-start_time":"11:00","external-event-end_time":"11:45","external-event-place":"Utomhusscenen Frihamnen","external-event-description":"Fartfylld show med barnens favorit Pappa Kapsyl.","external-event-description-en":"Energetic show with children\u2019s favourite Pappa Kapsyl."}]}]
-

Med en kavalkad av sina mest populära dinosaurielåtar bjuder Pappa Kapsyl på en fartfylld show där rockiga köttätarlåtar blandas med stillsamma långhalsballader, allsång och roliga upptåg med publiken.

Pappa Kapsyl gör musik, böcker, videor och föreställningar om dinosaurier för barn – och deras föräldrar! Med tusen konserter bakom sig har Pappa Kapsyl etablerat sig som en av Sveriges mest efterfrågade familjeunderhållare.

Allt program under Jubileumsfestivalen är främst stående, men under den här programpunkten finns ett begränsat antal sittplatser. De går inte att boka eller reservera.

 #Barn #Barnaktiviteter #Aktiviteter för barn
Pappa Kapsyl

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare