30 April 2014

Prana festival

Prana Festival är inriktad på rörelseglädje och hälsa. Det är den största oberoende mötesplatsen för träning & välmående i VästSverige, en mötesplats som stärker den sociala hållbarheten genom aktiviteter för utveckling av fysisk och psykisk motståndskraft. Prana Festival vill fira Göteborgs 400 års jubileum genom att lyfta fram hur avgörande träning och rörelse är för välfungerande och välmående människor i ett hållbart samhälle. Som deltagare kan du boka 1 dags/2 dags eller halvdagspass och skräddarsyr ditt schema ur ett utbud av mer än 100 träningsklasser/föreläsningar/workshops!

Prana Festival arrangeras den 25-26 september 2021, Åby Arena

Yoga Games

Yoga Games är norra Europas största yogakonvent. Här samlar vi internationella, nationella och lokala lärare för en helg med Yoga och Meditation. Mer än 2500 personer förväntas komma på detta evenemang. Ökad medvetenhet är målsättningen för Yogagames. För att kunna hantera de utmaningar samhället och mänskligheten står inför behöver vi samverka på ett djupare plan, bortom egoistiska drivkrafter. Yogagames är en mötesplats för alla som är intresserade av välmående och mänsklig utveckling.

Yoga Games arrangeras den 16-18 april 2021, Åby Arena

YogaVArvet

Yogavarvet syftar till att stärka den sociala hållbarheten i Göteborg. Genom att kombinera löpning, yoga och meditation stärker deltagarna sin kondition, ökar sin styrka och smidighet samt sitt fokus och sin medkänsla – inför både sig själva och andra. Yogavarvet som koncept syftar till att föra deltagarna närmare varandra samtidigt som de får chansen att stärka sin fysik och sina sinnen i aktivitet tillsammans med andra. Starten går från Götaplatsen och efter målgång samlas deltagarna för yoga och meditation i Slottsskogen.

Yogarun arrangeras under Göteborgsvarvet den 22 maj 2021.

Kontakt

David Eneroth, Exlabs AB – Prana festival, Yoga Games & Yogavarvet, david@exlabs.se

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare