Jubileumssatsningar / Hellmans Drengar
23 February 2014

Om kören

I sångtexter och i scengestaltningar ger kören alternativa bilder av vad det är att vara man. Hellmans Drengar vill att män ska våga öppna sig för varandra, för att minska den känslomässiga isoleringen som ofta råder mellan män. Kören har levt och verkat i Göteborg sedan 1994 och leds av körens grundare Claes Nyström.

Drengarnas jul 2021

I föreställningen “Drengarnas jul” 2021 fick du titta in på Hellmans krog, ett trevligt stammis-hak där gäster och personal laddar upp inför julens festligheter. Där fick du även möta en familj som firar jul och nyår tillsammans och där relationen mellan svärfar och svärson lämnar lite att önska och där allt inte går helt som planerat… Föreställningen lockade skratt och en hel del igenkänning. Som vanligt bjöds det på ett fyrverkeri av älskade julsånger i nya tappningar, med ett friskt tempo och smittande energi. Allt som behövas inför julen!

Drengsång på Björkö 2022

Hellmans Drengar är tillbaka på vackra Björkö och inviger sommaren på restaurang Seaside med sång och en sväng om! Två konserter, söndagarna 5 samt 12 juni 2022.

Läs mer

www.hellmansdrengar.se

Kontakt

Anders Fridén

andersfriden60@gmail.com

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare