Jubileumssatsningar / Jubileumslägret Side by Side by El Sistema
16 May 2017

I en trappa av orkester- och körnivåer finner deltagare i alla åldrar sitt sammanhang och sin musikaliska inspiration. Spännande dirigenter, musiker och pedagoger leder workshops, repetitioner och andra aktiviteter. Lägret kulminerar i den magnifika Festival Concert där deltagarna uppträder tillsammans med musiker ur Göteborgs Symfoniker.

Med musiken som gemensam kraft motarbetar Side by Side segregation och bygger broar mellan människor, kulturer och kontinenter.

Läs mer på gso.se eller på sidebysidegoteborg.se.

Side by Side 2022

Lägret är uppdelat i olika spår som barn och unga kan söka till beroende på förutsättningar och intressen. Ansökan kan göras fram till 4 februari (första urvalet sker på ansökningar som skickats in senast 14 december 2021) och lägret planeras till 18-22 juni 2022. Filmen som du ser här på sidan visar hur lägret har sett ut de senaste åtta åren. Fler filmer hittar du på Youtube.

Läs mer om lägret och ansök på sidebysidegoteborg.se/.

Läs mer om lägret på sidebysidegoteborg.se/.

Målbild

Siktet är inställt på 2023, ambitionen är hög, många ska få möjlighet att vara med på Side by Side – ett internationellt, världsledande kör- och orkesterläger.

Projektägare: Göteborgs Symfoniker

Created with Sketch. Filter
Av
Klar
Filter
AV
Rensa filter / visa allt
Publiceringsår
i
-

Filtrera resultat på publiceringsår

2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022
Rensa filter
Klar

Utforska mer

Jubileumslägret Side by Side by El Sistema
Ladda fler

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare