Jubileumssatsningar / Jubileumslägret Side by Side by El Sistema
16 May 2017
Side by Side 2022: Festival Concert på Scandinavium.

Musiklägret Side by Side välkomnar unga sångare och musiker ca 6–23 år gamla. Under lägerdagarna får deltagarna träffa spännande dirigenter, musiker och pedagoger som leder workshops, repetitioner och andra aktiviteter. Lägret uppför flera konserter och kulminerar i den magnifika Festival Concert där deltagarna uppträder tillsammans med musiker ur Göteborgs Symfoniker.

Med musiken som gemensam kraft motarbetar Side by Side segregation och bygger broar mellan människor, kulturer och kontinenter.

Läs mer på gso.se eller på sidebysidegoteborg.se.

I en trappa av orkester- och körnivåer finner barn och unga ett sammanhang och sin musikaliska inspiration. Lägret är uppdelat i olika spår beroende på deltagarnas förutsättningar och intressen. Alla barn och unga från hela världen är välkomna att ansöka om en plats, både i grupper och som enskilda deltagare. Med musiken som gemensam kraft motverkar Side by Side segregation och bygger broar mellan människor, kulturer och kontinenter.

Side by Side 2023

Side by Side 2023 anordnas 17–21 juni och är lägrets 10-årsjubileum. Det sammanfaller fint med Göteborgs övriga 400-årsjubileumsfirande och allt kommer vara lite extra festligt. En av filmerna här på sidan visar åtta av de senaste lägren och den andra filmen spelades in under lägret 2022. Fler filmer hittar du på Youtube här.

Målbild

Siktet är inställt på 2023, ambitionen är hög, många ska få möjlighet att vara med på Side by Side – ett internationellt, världsledande kör- och orkesterläger.

Projektägare: Göteborgs Symfoniker

Created with Sketch. Filter
Klar
Filtrera
AV
Rensa filter / visa allt
Rensa filter
-
2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023

Utforska mer

Jubileumslägret Side by Side by El Sistema
Ladda fler

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare