Jubileumssatsningar / City Composing
15 January 2014

Projektet är initierat av Hara Alonso, pianist och kompositör bosatt i Stockholm men ursprungligen från Spanien. Hon samarbetar i sin tur med ensemblen Mimitabu (Göteborg) och Johan Svensson som är tonsättare och konstnärlig ledare för ensemblen och bosatt i Göteborg.

Veckan innan konserten, då ensemblen repeterar, kommer det också att planeras en öppen workshop som är möjligt att gå på. Denna sker den 15:e september på teater Cinnober. Konsertdatum är den 18:e september på Hagakyrkan. Projektet är finansierat med bidrag från musikverket och Göteborgs stad.

Fram till och med augusti finns det möjlighet att medverkan med material till det nya verket i form av texter, bilder eller noter på websidan

thecitycomposinggothenburg.com Här kan alla och envar lämna bidrag!

Materialet samlas in kontinuerligt och arrangeras/komponeras till ett musikaliskt verk av Hara Alonso och Johan Svensson som kommer att framföras på konserten den 18:e September.

Mer info

www.levandemusik.org

Kontakt

Lina Järnegard

lina.jarnegard@gmail.com

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare