Jubileumssatsningar / Sida vid Sida med Göteborgs Symfoniker
20 December 2013

Vi gör skillnad och skapar förändring sida vid sida med näringslivet och politiken, när gammal möter ung eller erfaren möter nyfiken. Två sidor av älven möts och genom digitala kulturmöten suddas geografiska gränser ut. Med musik som den gemensamma nämnaren ger vi oss ut på ett korståg för att motverka utanförskap och istället erbjuda gemenskap och kunskap. Sida vid sida blir vi starkare och modigare och ger hopp om en bättre värld.

Vi hoppas att Göteborgs födelseår också ska bli födelsen för ett unikt samarbete med musiken som nav. Vi vill bjuda in befintliga projekt med också öppna upp för fler idéer och innovationer som stärker stadens attraktionskraft och bygger starka och stolta medborgare.

Foto: Ingmar Jerneberg
Skapa en kulturmeny som samlar de initiativ som ryms inom projektet Sida vid Sida med Göteborgs Symfoniker

Med start i början av 2021 skapar vi en kulturmeny som samlar de initiativ som ryms inom projektet Sida vid Sida med Göteborgs Symfoniker. Många aktiviteter rullar redan men på olika plattformar. Nu lägger vi dem bredvid varandra och stärker vår vision om att göra värden lite bättre med musik. Vi skapar en plattform och synliggör de aktiviteter som enar staden genom musik. I plattformen hittar besökaren projekt och innehåll från Göteborgs Symfonikers samhällsengagemang. Dessa ligger sida vid sida med stadens egna kulturinitiativ och de projekt som näringslivet driver och utvecklar i samarbete med de båda aktörerna. En meny av initiativ som bygger på att tillsammans blir vi starkare och kan göra större nytta.

Sida vid Sida med Göteborgs Symfoniker är ett samprojekt med Göteborg & Co.

Mer information om Göteborgs Symfoniker

www.gso.se

Kontakt

Linda Belanner, linda.belanner@gso.se

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare