Jubileumssatsningar / Taxi Göteborg
3 December 2013

För att höja feststämningen flaggade Taxi Göteborg på alla sina bilar den 4 juni 2021. Under 2022 väntar aktiviteter i hälsans tecken.

Som en del av jubileumsfirandet planerar Taxi Göteborg att genomföra aktiviteter där anställda och göteborgare kan mötas och umgås. Huvuddag för firandet i år blir den 4 juni 2022. Då kommer Taxi Göteborg att anordna en familjedag där man kan prova på olika aktiviteter, till exempel åka häst och vagn, precis som man gjorde när man åkte taxi i början av 1900-talet. Du kan även bli guidad av proffs hur du fäster en bilbarnstol på bästa och snabbaste sätt, ta en glass eller äta något gott och vara med i någon av tävlingarna i festområdet med möjlighet att vinna fina priser.

Taxi Göteborg är en ekonomisk förening med 100 åkerier, som i sin tur har cirka 800 förare anställda, som alla göra sitt bästa för att ta dig tryggt och säkert till ditt mål. Vare sig det rör sig om privat- och företagsresor eller serviceresor såsom skol- och färdtjänstuppdrag.

För din säkerhet har alla Taxi Göteborgs förare HLR-utbildning och i flera bilar finns hjärtstartare. Taxi Göteborg vill också bidra till en grön omställning och ett hälsosamt Göteborg. Föreningen arbetar efter ledningssystemet Säker Grön Taxi och nästan alla fordon i Taxi Göteborgs flotta drivs av fossilfritt drivmedel.

Niklas Lärka
Fotograf: Emmy Näslund

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare