Jubileumssatsningar / Taxi Göteborg
3 December 2013

För att höja feststämningen flaggade Taxi Göteborg på alla sina bilar den 4 juni 2021 och 2022 firade Taxi Göteborg med en festdag i hälsans tecken. Nu laddar vi inför festligheter även 2023!

Som en del av jubileumsfirandet genomförde Taxi Göteborg aktiviteter för anställda och alla göteborgare som vill mötas, umgås och fira den 4 juni 2022. Taxi Göteborg anordnade en familjedag i Slottsskogsvallens Entrépark där man kunde prova på olika aktiviteter, till exempel åka häst och vagn, precis som man gjorde när man åkte taxi i början av 1900-talet. Du kunde även prova på karaoke i discotaxi, åka gåbil, spela pingis eller boule, bli guidad hur du fäster en bilbarnstol på bästa sätt, äta glass eller något annat gott eller delta i poängpromenad i festområdet med möjlighet att vinna fina priser. På plats i festområdet var även teamet från Göteborg & Co Jubileumsorganisation.

Taxi Göteborg är en ekonomisk förening med 100 åkerier, som i sin tur har cirka 800 förare anställda, som alla göra sitt bästa för att ta dig tryggt och säkert till ditt mål. Vare sig det rör sig om privat- och företagsresor eller serviceresor såsom skol- och färdtjänstuppdrag.

För din säkerhet har alla Taxi Göteborgs förare HLR-utbildning och i flera bilar finns hjärtstartare. Taxi Göteborg vill också bidra till en grön omställning och ett hälsosamt Göteborg. Föreningen arbetar efter ledningssystemet Säker Grön Taxi och nästan alla fordon i Taxi Göteborgs flotta drivs av fossilfritt drivmedel.

Emma Ben Kassem Norén

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare