Jubileumssatsningar / Time to Tell
14 November 2013
Entreprenören Ulrika Nordenstam från Hällingsjö är grundaren till Time to Tell: ”Våra minnesvärda ögonblick försvinner snabbt bort i de sociala mediernas flöden och finns inte samlade någonstans. Dessa ögonblick är framtidens historia och jag vill att vi tillsammans bevarar så många vi kan.” BERÄTTA | LYSSNA | DELA

Berätta och lyssna i Time to Tell-appen
– Vi kommer att bidra med röster och berättelser från människorna som tillsammans bildar staden Göteborg och vi hoppas på flera roliga samarbeten med de övriga jubileumsaktörerna, säger Ulrika Nordenstam, vd och grundare till Time to Tell.

I samband med firandet av Göteborg uppmärksammar vi flera spännande göteborgare och Göteborgsföretag, läs till exempel om rapparen Flam3 (Abbi Tsegaye) här nedanför.

Alla som vill lyssna till Abbis berättelse och andra färgstarka historier om livet i staden kan göra det fritt via Time to Tell-appen. Ljudalbum som ”Uppfinnarna i Göteborg”, ”Göteborgsprofiler” och ”Framtidens Göteborg” står bland annat på programmet.

Nytt ljudalbum under temat Göteborg 400 år
Rapparen Abbi vill vara en positiv förebild för Göteborgs ungdomar

När rappare och deras musik nämnts i nyhetsflödet de senaste åren har det ofta handlat om våldsamma texter och brottslighet. Det vill musikern Abbi Tsegaye ändra på. Han har också sina rötter i förorten men vill ge den en annan röst.
-Jag är jätteglad över att ha hittat en plattform för ljud och bild som inkluderar ALLA. I Time to Tell-appen kan unga göra sina röster hörda och uttrycka sina tankar och känslor. Där kan de ge sin bild av vårt gemensamma Göteborg.
Abbi som hunnit bli 38 år kom till Sverige som barn och har själv reflekterat över sin resa i AUDIOBOK som finns att lyssna på i appen. Där finns också en rykande färsk intervju inför hans kommande projekt WRAPS. Ett nytt och tryggt format där unga omfamnas oavsett om de vill skapa musik eller berätta sin historia på annat sätt.
-Jag önskar att det hade funnits någon som kunde ge mig lite vägledning när jag var i deras ålder. Nu när jag hunnit en bit på väg kan jag visa att de har makt över sin egen situation och kan göra sina egna val. Jag ser fram emot att höra deras musik och berättelser och dela dem med alla som vill höra!

Ladda ner Time to Tell-appen och lyssna gratis

https://www.timetotell.se/kom-igang/

Lyssna på intervjun med Abbi i appen (via mobilen)

https://vs-global-link-api.eu.prod.timetotell.io/l/5skl1t11hhy?expo=se.tellu2.timetotell://

Lyssna på Abbi’s AUDIOBOK i appen (via mobilen)

https://vs-global-link-api.eu.prod.timetotell.io/l/svyniycez8y?expo=se.tellu2.timetotell://

JUBILEUMSERBJUDANDE PÅ SLÄKTPAKETET

1 krona rabatt för varje år som staden Göteborg har funnits!

Detta ingår:

  • Onlinekurs med start 12 juli: Ta vara på din släkthistoria
    Lär dig organisera, bygga upp och paketera familjens historier
  • 1 års abonnemang SKAPA i Time to Tell-appen
  • Medlemsplats med berättartips, idéer och support.

DITT PRIS: 1 595 kr

Gäller t o m 21 juni

(Ordinarie boka-tidigt-pris: 1 995 kr)

Läs mer här

Time to tell historier

Hämta erbjudandet här

Time to tell

Rabattkod: GBG400 år

 

Mer information

www.timetotell.se

Kontakt

Ulrika Nordenstam, ulrika@timetotell.se 

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare