Jubileumssatsningar / Wallenstam
3 November 2013

Wallenstam utvecklar Kallebäcks Terrasser med cirka 1 800 bostäder och stora kommersiella ytor till ett nytt levande område med naturen runt hörnet, city inom cykelavstånd och världen inom räckhåll. I populära Majorna bygger Wallenstam även 138 moderna hyreslägenheter lägenheter för dig som vill bo med närhet till det mesta. I bottenplan blir det trivsamma lokaler med målsättning att välkomna passande verksamheter till området.

Kallebäcks terrasser

Göteborgs politiker har gett klartecken för utvecklingen av Kallebäcks Terrasser, detaljplanen möjliggör byggnation av 1 800 nya lägenheter samt ytor för kontor, handel, restauranger förskola och skola i området. Byggnationen av de första hyresrätterna kommer att starta i den del som gränsar mot berget. Samtidigt byggs även en kommersiell fastighet längs med E6/E20. Redan nu är området tillgängligt genom mötesplatsen Mitt i Kallebäck som är tillgänglig dygnet runt och alla dagar i veckan. Vid bergets fot finns lekplats, miniparkour och boulebana och uppe på berget finns en grillplats med svårslagen utsikt och en av Göteborgs bästa hinderbanor.

Typ: Hyresrätter och bostadsrätter
Antal lägenheter: Cirka 1 800
Byggstart: Våren 2019
Inflyttning: Preliminärt 2021.

Läs mer

Om Kallebäcks terrasser på Wallenstams hemsida

Kontakt

kallebacksterrasser@wallenstam.se

Godhems backe

I populära stadsdelen Majorna kommer Wallenstam att bygga moderna smålägenheter för dig som vill bo med närhet till det mesta. Närhet till gröna sköna områden och härligt gemyt runt hörnet. Wallenstam planerar att bygga 138 moderna och yteffektiva hyreslägenheter för det lilla hushållet. I bottenplan det blir det tre trivsamma lokaler med målsättning att välkomna bland andra ett café eller en restaurang till området.

Godhems backe har ett centralt läge i Majorna med nära till service och kommunikationer. Här bor du även lite extra bra om du gillar att fara fram på cykel eller åka kollektivt. Ett enkelt och modernt sätt att leva på.

Planerad byggstart: Q3 2018
Planerad inflyttning: 2020-2021
Antal lägenheter 138 st.

Läs mer

Om Godhems Backe på Wallenstams hemsida

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare