Jubileumssatsningar / Werners Bistro
2 November 2013

Werners bistro är idag en familjebistro dit alla är välkomna och ska känna sig som en del familjen. Maten som serveras är internationell husman, alltifrån schnitzel till våra populära smash-burgers. När vädret tillåter så bjuds det på en av stans största uteserveringar med många soltimmar från morgon till kväll. Du har även möjlighet att doppa tårna i sanden på Werners Bistro tillskott Coco Beach.

Finns även en barnvänlig del där barnen kan leka i ett mini-Lasse På Heden. Finns även en beachyta med en vuxenbar intill, som serverar allt ifrån svalkande daquiris till spännande sommardrinkar. Under sommarmånaderna har Werners Bistro också DJ:s, trubadurer, uppträdanden och partyquiz.

Werners Bistro ligger på Heden, i hörnet Sten Sturegatan-Parkgatan, några hundra meter bort från Gamla Ullevi. Det röda trähuset som Werners Bistro huserar i var ursprungligen en del av en jordbrukargård på Heden. Gården byggdes till det tjugoandra allmänna svenska lantbruksmötet som hölls i anslutning till Jubileumsutställningen 1923. Den bestod av en mangårdsbyggnad och tillhörande stall för hästar och kor. Här fanns också bland annat köks- och kryddträdgård, loge och mjölkkammare. Mangårdsbyggnaden har levt vidare som idrottscafé och är numera hem för Werners Bistro.

Historisk sett har Heden spelat en betydande roll för idrotten i Göteborg där det fortfarande idag arrangeras världens största fotbollsturnering (Gothia Cup) och handbollsturnering (Partille Cup).

Läs mer

Werners Bistros hemsida

Facebook

Instagram

Kontakt

Madeleine Werner,

wernersbistro@outlook.com

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare