Jubileumssatsningar / Werners Bistro
2 November 2013

Werners bistro är idag en familjebistro dit alla är välkomna och ska känna sig som en del av vår familj. Maten som serveras är internationell husman, alltifrån schnitzel till våra populära smash-burgers. När vädret tillåter så bjuder vi på en av stans största uteserveringar med många soltimmar från morgon till kväll. Du har även möjlighet att doppa tårna i sanden på vårt nytillskott Coco Beach. Vi har en barnvänlig del där barnen kan få leka i ett mini Lasse På Heden eller den större beach ytan som är mer anpassad för dom vuxna med en vuxenbar intill som serverar allt ifrån svalkande daquiris till massa spännande sommardrinkar. Under sommarmånaderna har vi också DJ:s, trubadurer, uppträdanden och vårt populära partyquiz.

Werners Bistro ligger på Heden i hörnet Sten Sturegatan-Parkgatan, några hundra meter bort från Gamla Ullevi. Det röda trähuset som Werners Bistro huserar i var ursprungligen en del av en jordbrukargård på Heden. Gården byggdes till det 22:a allmänna svenska lantbruksmötet som hölls i anslutning till Jubileumutställningen 1923. Den bestod av en mangårdsbyggnad och tillhörande stall för hästar och kor. Här fanns också bland annat köks-och kryddträdgård, loge och mjölkkammare. Mangårdsbyggnaden har levt vidare som idrottscafé och är numera hem för Werners Bistro. Historisk sett har Heden spelat en betydande roll för idrotten i Göteborg där det fortfarande idag arrangeras världens största fotbollsturnering (Gothia Cup) och handbollsturnering (Partille Cup) på hedens mark.

Vill du veta mer om vad som händer hos oss så kan du följa oss på våra sociala medier där vi heter Wernersbistro på både Facebook och Instagram.

 

Mer info

www.wernersbistro.com

Kontakt

Madeleine Werner

wernersbistro@outlook.com

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare