30 June 2020

Jubileumsprogrammet 4 juni 2021

Bilder

Vi har tagit fram 10 bilder som speglar jubileets arbete och det jubileet vill förmedla. Dessa bilder får användas i olika sammanhang där det finns en tydlig koppling till Göteborgs 400-årsjubileum.

De bilder som finns att välja mellan i mediabanken.

Hur du laddar ner bilder

Bilder hittar du i mediabanken där du hämtar hem de bilder du vill använda. Bilden måste användas med koppling till Göteborgs 400-årsjubileum. Klicka här för att komma till bilderna.

Bilderna är högupplösta och kan laddas ner i olika format genom att klicka på den valda bilden och välja nerladdningsalterntiv. Klicka i “Jag accepterar användningsvillkoren” och “Hämta” och bilden kommer därmed laddas ner på din dator.

Jubileumsstämpel

Är du jubileumsaktör så finns en jubileumsstämpel du kan använda för att visa att du är en del av Göteborgs 400-årsjubileum. Stämpeln får inte roteras och storleken ändras skalenligt. Stämpeln finns i formaten .png och .eps. För att stämpeln ska synas på bästa sätt, använd vit stämpel vid mörkare bakgrund och svart stämpel vid ljusare bakgrund. Stämpeln får endast användas med koppling till Göteborgs 400-årsjubileum.

Klicka här för att komma till stämplarna.

Välj den stämpel du ska använda. Klicka i “Jag accepterar användningsvillkoren” och “Hämta” och stämpeln kommer därmed laddas ner på din dator.

Vit och svart jubileumsstämpel. Bilden till vänster visar hur den vita stämpeln ser ut på en mörk platta.

Filmer

Filmen om destinationen ovan kan du dela med dig av i dina kanaler eller andra sammanhang. På vår youtubekanal hittar du en hel del filmer om bland annat de olika jubileumssatsningarna och om Göteborgs historia som du också kan dela. Är det någon särskild filmfil du vill ha? Kontakta oss på 2023@goteborg.com så ser vi till att skicka filmen till dig.

Färger

Göteborgs 400-årsjubileum kommuniceras främst med två huvudfärger. Vid tillfällen då huvudfärgerna inte är applicerbara finns sex komplementfärger att tillgå.

Här hittar du färgkoderna.

Huvudfärger och komplementfärger.

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare