Hem / Nytt från Stadstriennalen – håll koll på 7 april!
25 March 2022
Den 7 april kommer tema, format och dessutom ett nytt namn att presenteras.

I nyhetsbrevet kan du läsa mer om releasen den 7 april. Göteborgs Stadstriennal har sedan starten 2015 utvecklats som en plattform för att samtala om stadsutvecklingsfrågor inför firandet av Göteborgs 400-årsjubileum 2021. I och med att de publika delarna av firandet flyttades fram till 2023 har de tagit tillfället i akt att tydligare samla staden, branschen och akademin under jubileumsfirandet.

Arkitekturgalan, som arrangeras av Sveriges Arkitekter, den 7 april kommer livesändas från Kulturhuset i Stockholm men går även att följa digitalt. Stadstriennalen kommer att medverka i livesändningen direkt från Stockholm och de presenterar då temat för genomförandet sommaren 2023.

Under galan delas också årets arkitekturpriser ut, läs mer om nomineringarna i nyhetsbrevet. Arkitekturgalan avslutas med fester på flera olika ställen i landet. I Göteborg kommer festen att äga rum i kajskul 105 i Frihamnen där Sveriges Arkitekter Västra Götaland i samarbete med Göteborgs Stadstriennal har ett lokalt program.

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare