Jubileumssatsningar / Göteborgs syfabrik
11 March 2014

Plaggen produceras i vår egen fabrik i Göteborg och våra medarbetare är välutbildade skräddare och sömmerskor. Genom att bedriva produktion i Sverige och enbart använda oss av hållbara material kan vi bidra till en renare modeindustri och en bättre framtid för människor och miljö. Produkterna som valt ut till Göteborgs 400-årsjubileum är produkter som ingår i vårt ordinarie sortiment.

Under hösten startade Göteborgs Syfabrik det egna varumärket Staytion. Målsättningen med varumärket är att erbjuda konsumenter mer hållbara kläder genom att producera lokalt och att använda sig av hållbara material i så stor utsträckning som möjligt. Alla Staytions plagg och accessoarer är därför tillverkade av spill- och återbruksmaterial, vintage och deadstock. Eftersom Göteborg ska bli en hållbar destination för människor att bo, arbeta i och besöka, har vi tagit fram produkter som belyser hållbarhetsfrågan.  Våra produkter är goda exempel på att man kan producera kläder på ett mer hållbart sätt. Eftersom firandet av Göteborg pågår under ett år (eller kanske ännu längre) har vi tagit fram produkter som passar olika årstider, olika temperaturer och olika humör.

Vanten Svante

Läs mer

www.staytion.se

 

Kontakt

Maria Stahre Krupa

maria@goteborgssyfabrik.se

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare